Može li niže? “Nemoj od sebe praviti ŽRTVU, NEĆU VEZU sa tobom!” Anita nakon Matorinih reči, PREKLINJE ZA..


Zbog emocija koje osećaju, ne znaju kojim putem da krenu.


Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, sedele su u dvorištu Bele kuće i razgovarale o svom odnosu i tome gde se njih dve trenutno nalaze u emotivnom smislu.

– Kad si mi pričala za mamu rekla si da nećeš jer ne znaš šta bi ti rekla, pa gore je da budemo u kombinaciji, nego da budemo u vezi. Ti si rekla da hoćeš da budeš sa mnom u takvom odnosu, ali si htela i da budeš u vezi. Ti hoćeš da si zaljubljena u mene, a da nećeš da budeš sa mnom u vezi? Ne treba da praviš žrtvu od sebe kao da sam ti nešto loše uradilaNeću da budem sa tobom. Ti si prema meni predobra, s*ks je super, ali neću da uđem u vezu jer bih bila ljubomorna i pravila haos. Ti pričaš da hoćeš vezi sa mnom, a radiš neke stvari. Je l’ te sramota da kažeš da si htela da budeš u vezi? – pričala je Matora.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Dozvoljavaš da me pola kuće kanali, a pereš sebe – rekla je Anita.

– Ti si dobra prema meni jer hoćeš da ja uđem u vezu sa tobom – poručila je Matora.

– Nije tačno, neću više ni da ti se obraćam. Ja sam zaljubljena, ti nisi i to je to, neka bude sve kako ti kažeš. Ja ne želim da se raspravljam – govorila je Stanojlovićeva.

– Ti si mene pokušala da spustiš i pred celim stolom si rekla da ne želiš da budeš sa mnom u vezi, a lažeš. Mi smo se složile da budemo u kombinaciji jer sam ja to htela, a ti si se složila. Je l’ nećeš da uđeš u vezu sa mnom? – upitala je Matora.

– Ušla bih – zaključila je Anita.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com