“NA KOLENA, TO TI JE PROFESIJA!” Marijana javno ZAPRETILA Viktoriji – ona odmah uzvratila udarac


Bukti zadrugarski rat!


Viki Mitrović ponovo je u žestokom ratu sa Marijanom Zonjić otkako ju je, kako tvrdi, zatekla u s*ks akciji sa njenim dečkom Markom Osmakčićem, oko kojeg su se svađale i tukle i u “Zadruzi”.

Viktorija je u emisiji “Narod pita” ispričala kako je Marka zatekla sa Marijanom Zonjić u apartmanu u kom je odsela sa njim. Dok Marijana tvrdi da je sve to izmišljotina i plod Viktorijine mašte.

Marijana je Viktoriji zapretila tužbom, a tokom emisije obratila se, očigledno, baš svojoj ljutoj suparnici putem storija na Instagramu.

– Nećete više preko Marijaninih leđa sa vašim lažima! Šta inače drugo radite u životu? Ups, pa ni nemate ga! Meni je prelepo, a to želim i vama, onda se nećete petljati u moj savršen život. Poljubac za probisvet! Marijana je za vas svet izmislila! Ajmo na kolena, to vam je profesija, zar ne? A od sutra spremajte i pare, biće vam preko potrebno – poručila je Zonjićeva, a ubrzo je Viktorija uzvratila, takođe na svom storiju.

– Istina surova najviše boli u kolenima na jednu noć tek! Da se plašim mušice, nosila bih pecaljku! Beli oblak za kadruše – odgovorila joj je Viki.

Izvor: srbijadanas.com