Na lice mu PROSULA KISELU smesu: Miljana nastavila da TERORIŠE Zolu, od ovoga mogu da OSTANU POSLEDICE


Sve što se odigralo tokom noći Miljani nije bilo dovoljne, te je posegnula za kečapom kako bi dokrajčila Zolu.


Nakon što je Miljana Kulić tokom sinoćnih nominacija odlučila da naporavi skandal kada je prvo ispolivala vodom Lazara Čolića Zolu, potom pobacala stvari u jezero, a onda i zalila jogurtom, to joj nije bilo dovoljno.

Miljana je prešla na ostale prehrambene namirnice, te je uzela kečap i počela da ga prska. Ukućani su bez uspeha pokušali da je zaustave.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Milja je sinoć bila u svom elementu, te je nastavila sa maltretiranjem Čolića. Dok je on pokušavao da ostane pribran, ona je sve više besnela zbog njegove staloženosti.

Baš kao što smo napisali, bacanje stvari u ledeno jezero, polivanje vodom i jogurtom nije bilo dovoljno, te je Nišlijka odlučila i da ga isprska kečapom. Iako se čini bezazlenim, kečap spada u kisele namirnice i može da izazove iritacije kože zbog svoje jačine.

Ukućani su izgleda digli ruke od ovoga, jer niko ne može Miljanu da zaustavi, te je ovaj sukob nastavljen do ranih jutarnjih časova. Nominacije se nisu završile u predviđeno vreme, jer su njih dvoje svojim ponašanjem poremetili tajming emisije.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com