NA STUBU SRAMA – Mima RASTURILA BRAK, Gruji, a kad su stigli PAPIRI ZA RAZVOD, ušla u NOVU LJUBAVNU VEZU


“Boli istina, odronu!”


Upravo je počelo glasanje na kojem zadrugari biraju tri najkoristoljubivija takmičara.

Mina Vrbaški je dala reč Stefanu Mihiću.

– Dino, jer se druži sa ljudima zbog kadra, Irma zbog druženja sa Dalilom koje je iz koristi. Treća osoba je Marijana, koja najviše gleda korist posle Irme – rekao je Stefan Mihić.

– Prva osoba je Irma, koje je ušla da pljuje Dalilu i Dejana, a kada se Dalili desio život, naprasno joj je postala najbolja drugarica. Druga osoba je Mima, koja je ušla u vezu sa Grujom zbog kadra – ustao je Sale Luks.

Mima Šarac

Mima Šarac
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Jedi g*vna. Šta mene navodite, budaletine jedne, sedite ako nemate šta drugo da kažete – pobunila se Mima.

– Ćuti, kravo, boli istina, odronu! To je istina. Muvala je Gruju dok nije poklekao, sad ulazi u priču sa Sandijem, koji je ne interesuje. Vozi tu priču. Treća osoba je Marko Osmakčić, koji spava. Ušao je sa Viki u odnos zbog s*ksa, navikao je da mu se peru stvari, da bude opran… On je treća osoba, koristi je zbog s*ksa, hrane i garderobe – dodao je Luks.

Sale Luks

Sale Luks
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Na prvom mestu je Sale Luks, koji se druži samo sa starim zadrugarima, da bi mu davali cigarete, obroke, šlihta im se. I Ša koristi. Na drugom mestu je Dino, ušao je u odnos na MC Aleks samo zbog kadra, da bi produžio boravak. Treća osoba je Marko, koji je sa Viki samo zbog “p” i “p” – rekla je Mima.

Izvor: srbijadanas.com