“Na Telegramu nema praćenja, brisanja, snimanja…” Matora i dalje očajna, nikad neće oprostiti Aniti prevaru


Iako je prošlo nekoliko dana otkad je saznala da ju je supruga izdala, Matora i dalje sklapa kockice u glavi.


I dalje se ne stišava priča oko neverstva Anite Stanojlović, a i noćas je nakon izbacivanja njena supruga Jovana Tomić Matora koristila priliku da priča o tome i sklapa kockice.

Ona se odvojila u pab “Prijatelji” i sa Lepim Mićom polemisala o bolnoj temi.

– Sad da vratiš vreme šta bi uradila, pitam je ja, a ona kaže da ništa ne bi uradila i da bi ti sve rekla. Reko’ tvoja krajnja namera je problem, to je internet prevara – rekao je Mića.

Lepi Mića, Jovana Tomić Matora

Lepi Mića, Jovana Tomić Matora
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Slike sa svadbe… Slušaj ovo, Darko čitao, ona je celu svadbu bila smorena zbog nje. One su se čule, bile u tom ljubavnom odnosu, ova ostavila devojku i nisu bile sigurne da li će biti svadba, pet dana je trajala priprema. Anita je nju zvala, plakala za vreme svadbe i rekla da nije sigurna da li želi da se uda. Mićo sve dok sam ja sa Aleksejem išla ti si je zvala, zvala ju je da dođe u stan kad ja odem u Japan. Matea ima sve, vreme kad je poslato – rekla je Matora.

– Mićo one su se pre svadbe, za vreme svadbe i posle svadbe dopisivale. Nešto je Anita uradila što je ovu iznerviralo, a Anita je rekla Kačavendi da me je namerno provocirala dve nedelje. Ova je došla sa namerom da spere epitet ljubavnice, ko Stanija priča, izgleda kao muškarac, kao Bojana samo malo lepša. Mioni je rekla da je od straha pisala sa njom. Meni je instalirala Instagram i instalirala Telegram gde ne može da se skrinšotuje, prati, snima i tu su se dopisivale. Ona meni Mićo kaže da me voli… Više bih je poštovala da u ponedeljak kaže da se zaljubila u tu devojku. Lejdi Di je rekla da je počela da se dopisuje sa Mateom da vidi da li me voli – rekla je Matora.

Anita Stanojlović

Anita Stanojlović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Osam puta me je pitala da li ćete se pomiriti, da li ćeš joj oprostiti, ja sam rekao da joj nikad ne bih oprostio – rekao je Mića.

– Ma kakvi, nikad. Ona je meni na plišanu igračkicu ljubomorisala i bacala je – rekla je Matora.

Izvor: srbijadanas.com