“NABIĆEMO JOJ NAŠU BUDUĆNOST U FACU ČIM IZAĐEMO NAPOLJE” Tara nakon sukoba pobesnela, pa Ivi obećala OVO


Nije joj ostala dužna!


Protekle noći održana je još jedna “Zadrugovizija”, a jedna od stvari koje su je obeležile jeste rasprava Tare i Ša sa članicom stručnog žirija, Ivom Grgurić.

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Samo bih poručila Ivi Grgurić da razlika između mene i nje jeste ogromna. Ja sam sa momkom koji je stariji od mene 20 godina, a ona je bila sa čovekom koji je bio od nje stariji 50 godina i bio u invalidskim kolicima i imao mlitavi polni organ. Ona je sve to radila da bi nahranila sebe i svoju mamu paštetama i da bi napunila frižider, kako ona kaže. I zbog svoje kao tužne prošlosti – rekla je Tara i zapretila Ivi:

Iva Grgurić

Iva Grgurić
Foto: Printscreen/ TV Pink

– Sada mene osuđuje. Kaže: “Tvoja sadašnjost je gora od moje prošlosti”. Moja sadašnjost je veoma lepa, a to što se svađamo, ali svakako ćemo istrajati. Nabićemo joj našu budućnost u facu čim budemo izašli odavde. Te moralne gromade što su pobedile na osnovu što su plakale i kukale, a mi je vređali jer je k*rva raspala, to je njen problem. Ne može meni niko da glumi moralne gromade. Ja sam možda klinka od 21 godinu, ali i te kako znam šta se dešava i upućena sam u estradu. Neka budu malo tiši, da ne bi ja bila malo glasnija.

Izvor: srbijadanas.com