NABIĆU TI KAMERU U GLAVU! UDARIĆU TE STOLICOM! Žestoko u Zadruzi, žena nasrnula na muškarca!


Dosta joj je svega.


Zlata Đurković je kao član pobedničke ekipe iz prošlonedeljnog zadatka u muško-ženskom obračunu kao nagradu dobila poziv sa svojom porodicom. Nakon što se isplakala, nekoliko zadrugara ju je opkolilo u želji da saznaju šta je pevačici poručio suprug nakon priča da je flertovala sa Vladimirom Tomovićem.

Bora Santana se posebno interesovao za ono što je Zlatin suprug imao da joj poruči, jer je i sam nekoliko puta ulazio u sukobe sa njom. Bora joj je prvo kroz šalu “zapretio” da će u sledećoj emisiji radija “Amnezija” ispričati da se Zlati sviđa Tomović, i da će je onda pozvati u emisiju da to demantuje, što je Zlatu veoma naljutilo pa mu je odbrusila:

– Šta da demantujem?! Pop*šite mi k*rac svi – povikala je ona.

Onda mu je Pavle Jovanović zamerio što pravi spletke, a Santana se pravdao i onda je Zlata dodatno pobesnela pa je počela da preti Bori.

– A mene što si sprd*ao za “Amidži”? Ti si išao kod Drveta, ti si predložio i kada je Miki hteo da prekine, došao i rekao mi: “Onaj smrad Bora je hteo da nastavi”. Nemoj sad kameru da ti nabijem u glavu. Skloni mi se sa vidika, da te ne udarim stolicom – rekla mu je Zlata.