NADEŽDA I DETE U LOŠEM STANJU! Biljićeva URLALA na Tomu, NERVNI SLOM u programu UŽIVO!


Nije mu dala da vidi sina, a onda usledio obrt!


Toma Panić je dobio priliku od Drveta mudrosti, da razgovara sa članovima svoje porodice ukoliko skupi 1500 dinara. Pošto je ubrzo skupio novac, veza je uspostavljena.

Ubrzo se javila Nadežda Biljić.

– Alo ljubavi moja – rekao je Toma.

– Kakva ljubav – rekla je Nadežda.

– Jesi dobro

– Nisam dobro, plačem svaki dan. Dete nije dobro jer ja plačem, tri puta sam završila u bolnici zbog hipoglikemične kome, pala sam ocu naruke. Kako te nije sramota? Dokle ja tebi da opraštam, dan i noć plačem. Ti samo sebe voliš i nikoga više – urlala je Nadežda plačući.

– Žvališ se sa k*rvetinama, one su tu da ispuše za pet evra. Ti si bruka, obrukao si svoje, moje roditelje i svoje dete. Obrukao si svoje dete. Tašta plače svaki dan sa mnom. Razočarana je u tebe, kako te nije sramota. Dozvoljavaš Milici Kemez da se sprda sa mojoj bolešću na radiju. Da li znaš da me majka hrani, ja ne mogu da se hranim – urlala je Nadežda.

– Sada ti Reu nameštaju, posle svih. Ti si postao karta za opstanak kurvetinama. Svaka može da te ima – vikala je Nadežda.

– Volim te Nadežda – rekao je Toma.

– Ne voliš me. Ne možeš da vidiš dete. Da si mislio o detetu ne bi se žvalavio. Pokazaću da ne ispadnem kreten, evo pokazaću ti dete, koje zbog tebe povraća i plače, samo da znaš – vikala je Nadežda, a u tom momentu se prekinula veza, tako da Toma nije mogao da vidi dete.

Panić je napustio govornicu u suzama.

Njihov razgovor možete preslušati na videu u prilogu.

Izvor: srbijadanas.com