“NADROGIRANA JE DVA DANA!” Jeziv snimak TARE SIMOV – diskvalifikovani zadrugar objavio: “Ša, ovo si IZABRAO”


Udario i na repera i na nju!


Muzičar iz Bosne, Mc Damiro, bio je učesnik “Zadruge 1 i 2”. Međutim, iz druge sezone je bio diskvalifikovan, pošto je pokušao da pobegne iz rijalitija, zbog čega je produkciji morao da plati 50.000 evra.

Damiro je tokom takmičenja imao česte sukobe sa ukućanima, među kojima su bile i Luna Đogani i Anabela Atijas, a po izlasku iz šoua, malo se povukao.

Ipak, sada je rešio da se vrati na društvene mreže i tom prilikom opleo je po, takođe diskvalifikovanoj, Tari Simov i njenom ljubavniku Nenadu Aleksiću Ša.

– Sad sam ušao u inboks i imao sam šta da vidim. Tara Simov je narkomanka, svi smo videli šta je i sama pričala. Ima na jutjubu, kako je nadrogirana dva dana i tako dalje – započeo je priču Damiro, koji je zatim objavio jeziv snimak Tare Simov (možete pogledati na njegovom Instagram storiju), a onda se obratio njenom ljubavniku Ša.

– Ša, burazeru, kada izađeš iz “Zadruge” slobodno sebi sam pucaj u nogu. Pored sedam godina braka i zlata od žene, izbrao si ovo. Gadi mi se što se oglašavam, al moju kćerku od 11 godina niko neće zvati ku*vom. Sram vas bilo – poručio mu je Mc.

Izvor: srbijadanas.com