NAJSKUPLJI RIJALITI IGRAČ! Luna će u “Zadruzi 2” NEDELJNO dobijati HONORAR od…ČITAVO BOGATSTVO!


Ovo jue pravi razlog njenog uslaka u rijaliti.


Luna Đogani postala je najbolje plaćen rijaliti učesnik s honorarom od 3.000 evra nedeljno!

Sve ono što je proživela u prvoj sezoni šou programa, počevši od zaljubljivanja u oženjenog Slobu Radanovića, žučne svađe i tuče sa njim i njegovom suprugom Kristinom Kockar, seksa pred kamarama pa do raskida, modna blogerka imaće priliku dobro da unovči već od jeseni.

Luna Đogani

Ona je već potpisala ugovor s produkcijom koji se, po pitanju novca, smatra najvrednim do sada. Pored većeg honorara u odnosu na prvu sezonu “Zadruge”, Đoganijeva će učešće u drugoj sezoni Pinkovog rijalitija iskoristiti da se “opere”

– Luna pre svega ulazi jer joj je ponuđen dobar honorar, to je presudilo da prihvati ponudu, s druge strane, ona ima i želju da se prikaže u drugačijem svetlu. Sve ono što se dešavalo s njom i Slobom u prvoj “Zadruzi” napravilo je od nje na neki način negativca i njen cilj je da sada pokaže da nije takva. Rekla mi je da joj se ovaj put ne može desiti da se zaljubi, da će se truditi da bude zabavna i duhovita gledaocima – kaže izvor blizak Luni.

Luna Đogani

Jedna od stavki bitnih za blogerku bila je isplata novca unapred i za to ima debeo razlog.

– U prethodnoj sezoni zaradila je 40.000 evra, plus automobil vredan 19.000 evra. Ali njoj je isplaćeno samo 13.000 evra na kraju rijaitija i još 3.000 evra neposredno nakon što je ušla, dakle ukupno 16.000 evra. Ostatak, tačnije 24.000 evra, oduzeto joj je na ime kazni u rijalitiju. Ona je tokom besa nakon svađe sa Slobom lomila kamere, bubice i vrata, haos je pravila, čime je kršila ugovor, pa joj je sve to naplaćeno. Luna ne želi da se tako nešto ponovi, da je produkcija kažnjava i da se na kraju ispostavi da je džaba učestvovala i takmičila se, pa zato na vreme želi da se osigura. Tražila je od produkcije da joj isplate 6 meseci unapred, ali oni to ne prihvataju. Spremni su da joj daju za dva meseca unapred, videćemo kako će se dogovoriti na kraju – tvrdi saagovornik.