NAJSTROŽE KAŽNJENI SVI OSIM JEDNOG: Zadrugari prekršili GLAVNO pravilo – slede im VELIKE posledice!


U kući nastao totalni haos!


Danas su zadrugari tokom sastanka morali da se izjasne o tome ko je po njihovom mišljenju najbolji, a ko najgori vođa od početka rijalitija. To je bila naredba Velikog šefa, a samim tim svi zadrugari su morali da prisustvuju sastanku radi jednog važnog saopštenja.

Zadruga

Takmičari su, međutim, još jednom išli protiv Velikog šefa, te nekolicina zadrugara nije prisustvovala sastanku. Kako to nije prvi put da krše pravila, šef je odlučio da ovome stane na put, a sve je objasnio u najnovijem pismu dostavljenom takmičarima:

– Zadrugari, očigledno opomene i kazne nekima ne predstavljaju ništa, iako je više od milion puta rečeno da svi morate boraviti na sastancima koji organizuje Veliki šef, vi i dalje kršite pravila. Zbog odlazaka pojedinaca od stola i nepoštovanja pravila, doneli smo odluku da svi osim Janjuša koji je na poštedi, budete kažnjeni sa 30.000 dinara – pisalo je u pismu upućenom zadrugarima.

zadruga

Ovo je izazvalo burne reakcije među zadrugarima, a svako je imao opravdanje za to što je kršio pravila.

Na koji način su se zadrugari pravdali i šta su komentarisali nakon ove loše vesti možete pogledati u videu ispod teksta.