NAJVAŽNIJA ODLUKA U ZADRUZI DONETA! 20 odabranih nadalje odlučuju O ŽIVOTU zadrugara! (VIDEO)


Neće izaći na dobro.


Ponedeljak popodne je već tradicionalno vreme kada ukućani “Zadruge” odlaze u kupovinu. Ovoga puta Veliki šef, obavestio je ukućane da odluku ko odlazi u market mora doneti vođa.

– Uskoro će neko od vas imati priliku da ide u kupovinu. Vođa će odabrati 20 zadrugara. Bane, odluka je na tebi. Po tvom mišljenju treba da doneseš odluku ko će ići u prodavnicu – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Sastanak u Zadruzi

Bane se nije puno dvoumio, pa je odlučio da u prodavnicu, po stvari koje će im i više nego biti potrebne narednih dana pošalje Jelenu Golubović, Marka Miljkovića, Anđela Rankovića, Teodoru Džehverović, Filipa Đukića, Milana Miloševića, Dragana Tasića Tasu, Saru Reljić, Marka Janjuševića Janjuša, Zoranu Stefanov, Nemanju Đerića Đeksona, Miljana Vračevića, Lunu Đogani, Slobu Radanovića, Sanju Stanković, Andrijanu Radonjić, Mikija Đuričića, Boru Santanu, Viktoriju i Milicu Dugalić.

Zadruga

Nakon Banetove odluke, naravno došlo je i do rasprave između stanara, jer je svako imao neki poseban zahtev, a kako je sve izgledalo i šta je ukućanima najpotrebnije možete pogledati u video-klipu ispod: