NAJŽEŠĆI NAPAD NA PRODUKCIJU: Miljana NAPUSTILA Zadrugu, a onda HAOS – otkrila TAJNE! Alarmantno je


Haos.


Miljana Kulić je ceo dan bila van rijalitija “Zadruga” jer je bila na pregledima kod lekara. Ona je napustila imanje juče pre podne, a vratila se uveče oko 21 sat. Potom je napravila haos i napala produkciju, najavila da napušta šou, a takođe je otkrila neke tajne – da je “jedna osoba mrzi”. Pominjala je i Velikog šefa, ali i Veliku šeficu (iako nije otkrila na koga misli, verovatno je u pitanju Milica Mitrović).

– Preumorna sam, ceo dan sam bila kod “300 lekara”, ginekologa i koga sve ne. Kod lekara je sve u redu, nego ja imam neke svoje probleme. Reći ću mami u lajvu da ništa nije u redu, a ona će da shvati i da je dolazi po mene. Meni se prebacuju neke stvari. Da se moja majka pravi najgorom! E, to ne dolazi u obzir – rekla je Miljana po povratku, a na pitanje ostalih ukućana ko joj to prebacuje ona je rekla: “Nije bitno!”

– Smučili su mi se i ovi zidovi i kapija i sve. Ista situacija kao u “Parovima” kada sam bila izneverena. Samo tamo su me voleli i hteli na neki način da me zadrže. Znam ja sve. Baš zato što me ne vole, neki ljudi mi se svete. I mojoj mami. Znam samo šta sam čula. Ne učesnici, šta imam ja sa njima čak i da me mrze. Mrzi me jedna osoba. Mesec i po dana za doručak jedem s Milanom pečen hleb iz rerne. Samo čekam lajv da bude. Sad moraju da promene kadar, a u lajvu zna se, moraju da puste. Ne mogu da bipuju sve – besna je bila Kulićeva.

Potom se u lajvu obratila majci i tražila je da dobije telefonski poziv sa majkom, a ako to ne dobije, da majka dođe po nju jer je “hitno, alarmantno i da se ne oseća dobro jer je pretrpela stres”.

– Da znate samo da je sa bebom sve u redu, da ne pravite svašta – dodala je Nišlijka.

Pogledajte te scene iz rijalitija “Zadruga”: