Nakon DISKVALIFIKACIJE iz “Elite”, rijaliti učesnica upućena na operaciju: “U jakim je bolovima”


Oglasila se osoba koja vodi njene društvene mreže i otkrila u kakvom je stanju.


Veliki šef je pre nekoliko dana obavestio takmičare Elite da je takmičarka Irena 2hot diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalitija zbog samovoljnog napuštanja programa.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irina 2 Hot diskvalifikovana. Ona će na osnovu Ugovora koji je potpisala snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a TV Pink će je tužiti shodno tom Ugovoru. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Dosta se diskutovalo zašto je Irina diskvalifikovana. Ono što je interesantno je da su nakon čitanja pisma Milena Kačavenda i Žana komentarisale svoju iznenađenost povodom Irinine odluke, a u razgovoru su otkrile da je Irina zapravo izašla iz “Elite” da bi otišla na snimanje ramena. Nakon toga, usledilo je obaveštenje Velikog šefa, te fanovi rijalitija pretpostavljaju da takmičarka nije želela da se vraća na imanje.

Zadruga 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sada je osoba koja vodi njen Instagram otkrila u kakvom je stanju pozanata pevačica.

– Dragi moji, ovako stoji stanje. Irina je pod jakim bolovima i ide već na fizikalne terapije zbog iščašenog ramena.. posle ide na operaciju… Budimo uz nju – Stoji u objavi na Instagramu.

Izvor: srbijadanas.com