NAKON LUNINE SKANDALOZNE IZJAVE O ATIJASU, oglasila se njegova bivša “Andrej je JAKO OPASAN”


Sve je rekla.


Oko skandalozne izjave Lune Đogani digla se velika prašina, pa se oglasila i Jasmina Skender.

Bivša devojka Andreja Atijasa oglasila se nakon jedne izjave Lune Đogani tokom rasprave sa majkom Anabelom, inače Atijasovom bivšom ženom.

Jasmina sa Andrejem ima sina, a u nekoliko navrata se i ranije oglašavala u javnosti.

– Kada me je pipao i molio me, ma ‘ajde… – skandalozna je izjava Lune Đogani u “Zadruzi” upućena Anabeli.

Luna Đogani

Luna Đogani
Foto: Srbija Danas

Nakon izgovorenog je odmahnula rukom i ugrizla se za jezik, a izjava je podigla prašinu i zbog nje se Jasmina i oglasila, uverena da je Đoganijeva mislila na njenog bivšeg.

– Nemam potrebu da išta više objašnjavam, kao što sam radila pre. Malo me je i blam što imam ikakve veze sa tom pričom i tim ljudima. Andrej je jako opasan. On uopšte ne razmišlja o posledicama, onim koje on može da snosi zbog nekog svog zlodela, a i neko drugi, ni kriv ni dužan – ispričala je ona.

– Dečko je monstrum. Ja, eto, opet čekam da vreme uradi svoje i da bez laži i podvaljivanja to Bog poslaže sve kako treba – rekla je Jasmina.

andrej-atijas

Foto: Srbija Danas

– Andrej je opasan, morbidan i bez ikakvih moralnih granica. To za šta ga je Luna optužila je vrlo verovatno. Ja ne mogu ni da zamislim da se to desi bilo kome, pa i njoj. Treba ih pitati i ne treba stati dok istina ne izađe na videlo. Anabela ga podržava u stvarima koje nisu ispravne. Ona ga najviše hrani u toj bolesti – zaključila je Atijasova bivša devojka za Telegraf.