Nakon sto je prošle godine RODILA SINA, još jedan povod za slavlje u domu Ane Korać: U medijskoj ilegali objavila RADOSNE VESTI


Ana je podelila slike i sa svojim sinom i suprugom, koji se nije odvajao od nje i koji ju je čvrsto grlio na njen veoma poseban dan.


Bivša zadrugarka Ana Korać prošle godine u februaru postala majka kada je na svet je donela dečaka. Iako je ona tokom drugog stanja bila u medijskoj ilegali, sad redovno svoje lepe trenutke deli sa pratiocima na društvenim mrežama, ali sina, kao i izabranika vešto krije.

Popularna starleta se oglasila na svom Instagramu podelila i objavila slike sa svog 30. rođendana, koji je organizovala u dvorištu luksuzne kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Ana je pokazala punu trpezu hrane, na kojoj nema čega nije bilo, od egzotičnog voća, kolača, do hamburgera, a u dvorštu je bio postavljen i posebno dekorisan sto sa stolicama, koji je bio pun cveća, dok su se pored videle gajbice sa voćem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Posebnu pažnju privukla je velika žuta torta, koja je imala 5 spratova i koja je bila dekorisana specijalno za slavljenicu.

Ana je zatim podelila slike i sa svojim sinom i suprugom, koji se nije odvajao od nje i koji ju je čvrsto grlio.

Podsetimo, Ana Korać, poznata je po tome da voli da živi “na visokoj nozi”. Na njoj je uvek firmirana garderoba, često obilazi luksuzne destinacije i skupocene restorane.

Nakon što je osnovala porodicu sa svojim partnerom, malo se povukla iz medija i iz javnog života. Međutim, i dalje na društvenim mrežama deli sa pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da pozira u garaži i tom prilikom je pokazala kakav vozni park poseduju ona i njen partner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

U njihovom vlasništvu su čak dva luksuzna automobila. Naslonila se na crveni Ferari, dok se u pozadini video Mercedesov džip G klase.

Džip je procenjen na oko 150.000 evra, dok je Ferari koji poseduje model “SF90 Stradale/Spider” i košta preko vrtoglavih pola miliona evra. Ne može se tačno utvrditi koliko košta jer cena varira u zavisnosti od toga kakvu dodatnu opremu poseduje.

Izvor: srbijadanas.com