NAKON TUČE S MAJOM, CAR SE POMIRIO SA DALILOM! Šok u ZORU, Marinkovićeva OVAKO REAGOVALA – LOM!


Nezapamćeni užas!


Ovog jutra u Beloj kući je nastao opšti haos. Maja Marinković nikako ne planira da prekine svađu i tuču sa Filipom Carem, a u čitav haos se umešala i Dalila Dragojević! Nakon teških psovki i uvreda, Car i Dalila su se ipak izvinili jedno drugom i “spustili loptu”, ali je Maja nastavila da besni, te niko od zadrugara nije mogao da spava od njih.

– Neću da te pljujem, ali nemoj da mi govoriš onakve stvari za majku – rekao je Car.

– Neću, evo, ja ti se izvinjavam zbog toga, nisam tako mislila – poručila je Dalila.

– Okej, ali ja i dalje mislim da si raspandrkuša – dodao je Filip, pa otišao u spavaću sobu, gde ga je sačekala razjarena Maja.

– Ne zanima me ni ona, a od večeras ni ti. Niko ovde nikom ne treba – poručio je Filip Maji.

– Sad koristiš priliku da ideš u pušionicu kod nje. Manipulišeš sa mnom, psihopato jedna. Ja ću ti glave doći. Ja ću te napraviti žrtvom, nema spavanja više, zaje*ao si se, nećeš izdržati tempo koji ću ti ja napraviti – pretila je Maja novim haosom.

Nakon toga, Dalila je otišla na spavanje, a Maja nije želela da odustane od svađe sa Filipom Carem, pa su priredili pravi cirkus u spavaćoj sobi, a zadrugari su skočili na noge kada su videli šta se dešava u krevetu:

– Nema spavanja, ja ću ti glave doći! Plakaćeš kao malo dete – vikala je Maja u sobi.

Nakon što su se ponovo potukli u krevetu, i nakon što je obezbeđenje ponovo moralo da reaguje, Car je pokušao da pobegne od Maje i legne da spava u rehabu, ali ga je ona pratila u stopu.

Izvor: srbijadanas.com