NAKON ŽESTOKIH JAVNIH PROZIVKI, Andreana Čekić poručila Koraćevoj OVO! A onda potkačila i LUNU Đogani


Uvek je realna i iskrena.


Popularna pevačica Andreana Čekić ističe da je uvek iskrena i korektna, a  nedavno je javno prozvala neke od srpskih starleta, među kojima je i Ana Korać.

Rekla si ono što mnogi misle – da prostitutkama nije mesto u muzici, nisi imenovala, ali su Ana Korać, Dragana Mitar i Tara Simov osule paljbu po tebi?

View this post on Instagram

@salonlepote.lady ❤

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac) on

– Imenovala sam i te kako, jer sam uvek jako konkretna, ali su mediji napravili smicalicu, pa su pitali skoro sve učenice rijalitija za komentar. Ne kajem se što sam rekla istinu, a istina je da netalentovane osobe nemaju šta da traže u muzičkom studiju. Talenat za pevanje je nešto što je Bogom dano. Pevanje se ne uči i ježim se od izjava poput postoji škola pevanja, naučiće. Škola pevanja postoji da usavrši već postojeći talenat.

Ana Korać te je nazvala frigidnim mediokritetom?

– Evo prilike da poručim Ani Korać da nisam želela da je uvredim kao čoveka, možda je ona dobra, međutim… Nije se baš snašla u odgovoru, jer se vidi da je uznemirena i loše vaspitana, pa vređa misleći da se odbranila. Da se razumemo, ona ne može da me uvredi, odavno ne živim od tuđeg mišljenja, a kamoli od uvreda.

Lunini fanovi su te napali kada si rekla da ne zna da peva?

View this post on Instagram

@designbymarijavitez @makeupnenad @ipecenica ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Ne bih rekla da su me napali, pre bih rekla da sam ih rastužila. Razumem da mnogo ljudi prati rijaliti , da se rode emocije prema učesnicima, ali moramo biti realni. Protiv Lune nemam ništa, čak mislim da je dobra, ali čula sam njeno pevanje i sebi dajem za pravo da prokomentarišem. Ne verujem da je baš srećna i sigurna kada stane na scenu, ni ja ne bih bila da pevam bez talenta. Muzika nije za Lunu.

Izvor: srbijadanas.com