NAPUŠTA ESTRADU I PEVANJE? Reči Aleksandre Prijović su IZNENADILE mnoge!


Da li će promeniti neke stvari nakon svadbe.


Pevačica je postigla veliki uspeh prvim albumom, koji je objavila prošle godine, a kako se pre nekoliko nedelja verila za sina Slobodana Bobe Živojinovića trenutno je fokusirana na pripremanje svadbenog veselja, koje će se dogoditi za tri meseca u Beogradu.

Aleksandra Prijović u junu će izgovoriti sudbonosno “da” izabraniku Filipu Živojinoviću, sa kojim je romansu otpočela krajem 2015. godine, a ne krije sreću što će se udati za, kako kaže, čoveka svog života.

View this post on Instagram

@laziclaza ❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

– Pravimo modernu svadbu u duhu tradicije. Kada smo na papir stavili sve ljude koje tog dana želimo uz nas, došli smo do ogromne cifre – “požalila” se folk pevačica, te dodala:

– Posle venčanja biću Aleksandra Živojinović, ali još ne znam hoću li se i na estradi predstavljati tako ili ću zadržati svoje prezime.

View this post on Instagram

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Muzička zvezda ne planira da pauzira sa muzičkom karijerom posle udaje, naprotiv. Posle venčanja očekuje je nikad više nastupa, pa zbog istih neće ići na medeni mesec.

– Mene posle svadbe čeka radno leto, tako da ćemo prolongirati putovanje – zaključila je Aleksandra Prijović, koja nema nameru da se povuče sa scene, makar ne u bliskoj budućnosti.