NAPUŠTA ZADRUGU, GOTOVO JE! Nakon Miljaninog pokušaja SAMOUBISTVA, donela je ODLUKU… KATASTROFA!


Rešila je čvrsto.


Učesnica rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić, pokušala je danas da izvrši samoubistvo na imanju. Ona se u jednom trenutku osamila u hotelskoj sobi u kojoj živi kao gazda imanja i pokušala je da popije sredstvo za čišćenje sanitarija. To je moglo da ima štetne posledice.

Naime, Miljana je u šolju sipala sredstvo za čišćenje i na taj način želela je da presudi sebi. Čim je produkcija videla da je reč o ozbiljnoj nameri trudne Nišlijke, poslala je obezbeđenje koje je sprečilo katastrofu.

Miljana Kulić i Saška Karan

Miljana Kulić i Saška Karan
Foto: Printscreen DailyMotion/PANDA

Do incidenta je došlo iz razloga što je nišlijka ponovo ušla u sukob sa Slobom Radanovićem, pošto je on uzeo budžet koji je ona kao vođa trebalo da podeli.

Nakon što se cela drama smirila Miljana je u hoteskoj sobi jasno rekla Saški Karan šta misli o današnjoj situaciji i da sve to radi samo da bi otišla kući:

Miljana Kulić i Saška Karan

Miljana Kulić i Saška Karan
Foto: Printscreen DailyMotion/PANDA

– Da li vidiš da produkcija podržava Slobu? Ja hoću ozbiljno da idem kući, bolesna sam. Šta treba da radim da bih otišla kući? Produkcija dozvoljava da Sloba udara trudnice, oni mene očigledno mrze. Nepravda je u pitanju, i ovde mi je dosadno – vidno je potrešena bila Miljana.

Saška je na sve načine pokušavala da uteši zadrugarku, ali ona je ostala pri svojoj odluci.

Kako će se dalje odvijati situacija, i da li će se Miljana smiriti i promeniti odluku, ostaje nam da vidimo.

Ceo razgovor Miljane i Saške možete pogledati u videu koji je u prilogu: