NAPUSTILA ZADRUGU, GUŠILA SE ZBOG MINE: Evo ŠTA je Krunićki poručila Anđela, još jedna Đeksonova BIVŠA


Nemanjine bivše ratuju.


Povratak Mine Vrbaški u “Zadrugu” bio je naročito bolan za Jelenu Krunić. Nemanja Đerić Đekson toplo je dočekao Minu, sa kojom je imao intimne odnose za vreme njenog boravka na imanju. To što se u međuvremenu spetljao i sa Jelenom Krunić, te i sa njom navodno imao seks, nije mu nimalo smetalo.

Krunićku je izuzetno potreslo kada je videla Minu i Đeksona zajedno, te je doživela napad anksioznosti i gušenja, a produkcija ju je izvela iz “Zadruge” da bi joj se ukazala pomoć.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

Pre nego što je objavljeno ko se preko baraža vraća na imanje u Šimanovcima, u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević gostovale su upravo Mina Vrbaški, ali i još jedna Đeksonova bivša – Anđela Veštica.

Anđela i Jelena bile su dobre prijateljice dok se nisu posvađale zbog dečka. Kao da je znala, Krunićka je juče u razgovoru sa Sarom Reljić ispričala šta joj se desilo sa Anđelom, što je ona u studiju prokomentarisala:

UZVRAĆA UDARAC: Anđela Veštica odgovorila na PROZIVKE Jelene Krunić: ONA IZGLEDA KATASTROFA! (VIDEO)

– Priče Jelene Krunić mene ne zanimaju i želela bih da joj kažem da izgleda katastrofa. Ona za mene stalno priča, ja sam joj ceo život rak rana. Nemam ja potrebu da pričam sa njom – rekla je Anđela. Šta bi li joj tek sada poručila nakon burne noći i nervnog sloma? Bolje ni ne pomišljati…

Pogledajte te scene iz rijalitija “Zadruge”: