Naše poznate ličnosti zarađuju na HILJADE EVRA, a nikada ne biste pogodili NA ŠTA IH TROŠE


Mnoge poznate ličnosti imaju neobične hobije.


Marko Bulat opsednut je “Ratovima zvezda“. Jednom prilikom otkrio je koliko je vredna njegova kolekcija.

– Nikad nisam brojao koliko sam prikupio stvari vezanih za „Star Wars“, ali imam ih sigurno više od 500, a neke od njih su iz ograničenih serija. Košta taj hobi. Na primer, imam hodačicu koja košta 2.000 evra. Proizvedeno ih je samo 1.000 u svetu. Što je proizvodnja ograničenija, to je cena viša – ispričao je folker.

Bulat

Brega se najbolje opušta dok se bavi povrtarstvom. Na svom imanju na Senjaku muzičar gaji kupus, zelenu salatu, paradajz, ali i voće.

Dženan Lončarević strastveni je ljubitelj jednog modela patika. On u svom ormaru ima čak 150 pari čuvenih “starki” različitih marki.

Samo dva su koraka…#dvasukoraka #dzenan #dzenanloncarevic #album #music

A post shared by Dženan Lončarević OFFICIAL (@dzenan_loncarevic_official) on

Milica Dabović obožava Diznijeve junake Mikija Mausa i Mini Maus. Ceo stan ove košarkašice uređen je ovim motivima, a čak ima i odevne kombinacije sa printom crtanih likova.

Miloš Bojanić u poslednje dve decenije kupuje i restaurira oldtajmere. Radio je i na skupocenom „pakardu“ iz 1948, čiji je vlasnik bio Tito.

Vera Matović strastveni je kolekcionar umetnina. Godinama se priča da njene zidove krase dela Uroša Predića, Save Šumanovića, Paje Jovanovića, a Vera to nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje:
– Ne volim da pričam o slikama koje posedujem jer ih ne kupujem da bih govorila o tome već za svoju dušu. Ne smatram da je istina da imam milione u slikama, ali neću to da demantujem. Ima tu nečeg vrednog, mada ne baš toliko – rekla je ona jednom prilikom.

vera-matovic
Popularni voditelj Minja Subota kolekcionar je profesionalnih fotoaparata koje donosi iz svih krajeva sveta, a koji su izuzetno skupoceni. Malo je poznato da je Minja u Njujorku učio zanat od najboljih svetskih fotografa.