“NAVIKAO U ZATVORU DA SE NE KUPA!” Zveki se opet briše VLAŽNIM MARAMICAMA, a čarape posipa puderom (VIDEO)


Od vlažnih maramica do pudera, sve je opcija osim tuša, izgleda!


Zvezdan Slavnić, velikom delu publike postao je pomalo odbojan, ne samo zbog svega što se dešava na relaciji sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić, već i zbog (ne)higijene koja ga krasi.

Na društvenoj mreži Instagram, kruži video u kom Zvezdan ponovo koristi vlažne maramice, ali i još neke stvari kako bi se obrisao, te prikrio neprijatne mirise, što je korisnike pomenute socijalne platforme navelo na razne komentare koji su izuzetno komični, ali nimalo prijatni za aktera.

Zvezdan Slavnić

Foto: Instagram/Printscreen/samo.realno6

Zvezdan je iskoristio priliku dok su svi cimeri spavali, kako bi zavukao ruku ispod jorgana i maramicama obrisao intimnu regiju, a potom učinio nešto što je u najmanju ruku degutantno. Iskorišćenu maramicu je bacio nasred sobe, kao da u istoj ne spava skoro 50 ljudi.

Ono što je dodatnu dimenziju dalo čitavoj ovoj situaciji, bili su komentari koji su se nizali ispod pomenutog videa.

“Počela emisija a Zvekija baš briga, sipa talk na čarapice u spavaćoj sobi”, “Jao još baci maramicu na pod pa ovo je dotaklo dno”, “Je l’ se okupao jednom? Zašto se stalno posipa talkom?”, “Navikao u zatvoru da se ne kupa, pa se samo maramicama briše, fuj bre, odvratno, a ove se pobiše oko njega” glasili su samo neki od komenara.

Pomenutu scenu možete pogledati u narednom videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com