“NE BIH DA SAM DEO TE SEKTE!” Vrbaški o sukobu sa Mitrovićima i Pinkom: “Ne znaju da poštuju dogovor!”


Promenila je ploču, više ne želi da bude deo ovakvog projekta.


Mina Vrbaški, rijaliti veteranka i novopečena pevačica, pojavila se na MAC manifestaciji, budući da se nalazila ne samo u ulozi nominovane, već i izvođača.

Ono što je sinoć privuklo ogromnu pažnju medija, bila je njena odevna kombinacija, kao i aksesoari. Mina se pojavila odevena u džak, a oko vrata je imala konopac. Međutim, ono što je usledilo mnoge je ostavilo bez teksta. U razgovoru sa sedmom silom, dotakla se odnosa sa Željkom i Milicom Mitrović i tome da li je u dobrim odnosima sa produkcijom rijalitija “Zadruga”.

Sve prisutne najviše je zanimao njen stav o rijalitiju, kao i da li će se uskoro naći na imanju u Šimanovcima. Dotakla se i toga da li se zbog nečega što je činila u prethodnim sezonama “Zadruge” kaje, a potom odgovorila na pitanje u kakvim je odnosima sa “Pinkom”.

– U životu se kajem samo zbog stvari koje nisam uradila. Sve ono što je bilo u prošlosti, neka tamo i ostane. Mislim da sam posle svih onih sezona donekle odrasla. Stavila sam tačku na rijaliti karijeru i nikada ne bih volela da budem deo te sekte – započela je Mina.

– Nisamo u svađi. Prosto, ja volim kada se dogovori ispoštuju, a neki ljudi ne znaju da ih ispoštuju. Što bih ja rekla, Bog sve vidi i vraća kako treba. Ako nisam do sada rekla zašto nisam ispoštovana, neću ni sada to da kažem – zaključila je Mina Vrbaški, ne poričući da je zaratila sa produkcijom televizijske kuće čiji je izdanak.

Šta se sve to krije iza kulisa, ostaje nam da budemo strpljivi i pustimo da vreme učini svoje, te sve pokaže.

Izvor: srbijadanas.com