NE KRIJE OSMEH! Vladimir Tomović UPOZNAO Ivanu sa PORODICOM, pa je SLIKAO GOLUŽDRAVU u njegovom bazenu!


Svima promakao ovaj detalj!


Nenad Aleksić Ša je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov u rijalitiju “Zadruga 4”. Ubrzo zatim, dobio je papire za razvod te je taj brak okončan.

Po izlasku reper se pomirio sa Tarom, te su nastavili svoju ljubav, a podsetimo, platio joj je dug produkciji, jer je diskvalifikovana u iznosu od 50.000 evra.

Dok je trajala javna prevara, Ivana Aleksić se sprijateljila sa Vladimirom Tomovićem, koji nije baš bio u dobrim odnosima sa Nenadom, pa kada je saznao za njihovo druženje, Ša je bio siguran u razvod, budući da je do njega došla informacija da Ivana i Tomović imaju nešto više, što nije bio slučaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Međutim, nakon razvoda, Ivana se uputila u Crnu Goru, kod Vladimira, gde je on otvorio svoje bazene i sada uživa, što objavljuje svakodnevno na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Da su se oni baš zbližili govori i činjenica da ju je upoznao i sa bratom Vladanom Tomovićem, tačnije sa porodicom, jer su bazeni u okviru imanja Tomovića.

Danas je Vladan, Vladimirov brat slikao Ivanu u novim bazenima a sve je to objavio Vladimir na svojoj društvenoj mreži.

Ono što je svima upalo u oko je “srce”, koje je poslao u vidu komentara baš Vladimirov brat, što bi značilo samo da je u dobrim odnosima sa Vladimirovom porodicom, a da li ovde postoji nešto više od prijateljstva, ostaje nam da saznamo…

Izvor; srbijadanas.com