“NE MOGU DA ZAMISLIM DA JE ON J**AO GOCU TRŽAN!” Kristijan Golubović BESAN KAO RIS nakon svađe sa Ivanom


Ispljuvao ga tokom reklama!


Tokom emisije “Pitanja novinara” Kristijan Golubović i Ivan Marinković ušli su u sukob, a Golubović je tokom reklama izneo svoje neverovanje u činjenicu da je Ivan bio sa pevačicom Gocom Tržan.

– Ne mogu da zamislim da je on j*bao Gocu Tržan. On je izgledao ovako i pre. Glava teleća u umaku. Nije ni zgodan, ni lep… Ne mogu da zamislim. Ima taj maliciozni trenutak, provocira ljude. On nabija tenziju do te mere da diskvalifikuje ljude, cilja na jake igrače, jer ne može drugačije. Gubi tlo pod nogama, kad verbalno izgubi, ide na najkvarniju notu – pričao je Kristijan.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Kristijan i Miljan Vračević su nakon toga pričali zadrugarima kako ih Ivan provocira tako što komentariše njihove stvari.

– Kaže meni da lažem ljude da imam pare i da vozim Audija. Nebitno šta smo mi, koja je ciljna grupa da nas proziva? – govorio je Miljan.

Ivan Marinković

Ivan Marinković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Došao ovde i prilazi i rekao mi. J*bao bih ga verbalno na stolu. Ja nikad ništa lepo o njemu nisam čuo… Malo, malo, pa mi gleda u patike. I Uroš je kompleksaš – dodao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com