“NE PODRŽAVAM VIKTORIJIN ABORTUS!” Živela je sa Viki i ZNA MNOGO o njoj – Meni je to KATASTROFA!


Oglasila se.


U emisiji “Pitam za druga” gostovale su bivše zadrugarke Jovana Matijević i Magdalena Milinčić. Nekadašnje učesnice “Zadruge” su komentarisale trenutno najaktuelniju temu u Beloj kući, a to je svakako trudnoća i abortus Viktorije Mitrović, kao i izlazak Marka Osmakčića iz rijalitija.

– Šta da ti kažem, meni je degutantno da to uopšte i komentarišem. Znao si celu tematiku rijalitija i sad kao besne gliste. Meni je to fuj, odvratno. Govorim kao neko ko je bez oca – rekla je Jovana.

Jovana Matijević, Magdalena Milinčić

Jovana Matijević, Magdalena Milinčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Slažem se sa njom. Meni je taj postupak katastrofa. Nisam za to, ali je bolje za nju. Ko zna šta bi joj napravili, pretili, ne daj Bože da joj oduzmu decu – rekla je Magdalena.

– Kakva vam je Viktorija? – pitao je voditelj.

Viktorija Mitrović

Viktorija Mitrović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Viki je na početku bila okej. Mislili smo da će se ona pokazati u najboljem svetlu, a ne znam šta se desilo da pokaže sebe ovako. Katastrofa! Mislim da je to ona. Pokušala je da izbegne ona to, ali se na kraju pokaže sve – istakla je Magdalena.

– Magdalena može mnogo bolje da prokomentariše, jer je poznaje, ja ne. Nije da sažaljevam, nego kad čujem da je neko prošao kroz to, ne znam šta da kažem. Ne dopada mi se ništa kad je ponašanje u pitanju. Viki koja je pokupila moje simpatije, sada je sve to palo u vodu…Nisam za te stvari, ali kad nije priča zdrava, ne treba dete da odraste u takvoj sredini – rekla je Jovana.

Izvor: srbijadanas.com