“NE POZNAJEM BELIVUKOVE LJUDE, NE STOJIM IZA TOGA!” Oglasila se Tamara Đurić o PRETNJAMA upućenim Jeremićki


Stavila tačku na nagađanja!


Voditeljka Jovana Jeremić danas je pokazala poruke u kojoj joj prete, kako tvrdi, ljudi Veljka Belivuka, a koji su navodno došli do njenog broja preko starlete Tamare Đurić.

Tamara Đurić se sad oglasila ovim povodom i priznala da li je to istina.

– Naravno da nije, to je apsolutna glupost. Ja ne poznajem Veljka Belivuka i njegove ljude – kazala je Tamara Đurić za “Blic”.

 

Tamara Đurić

Tamara Đurić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Što se tiče Jovane i Maje, videla sam neke naslove o njihovom sukobu, ali njih dve su mi podjednako drage, tako da… Ne znam, nasmejala bih se, ali ne mogu jer se radi o pretnji jednoj ženi. Bez obzira što ja ne stojim iza toga, opet mi je nekako neprijatno – dodala je nekadašnja učesnica “Farme”.

Voditeljka televizije “Pink” poslednjih dana nema mira jer joj, kako kaže, čovek uhapšenog Belivuka preti preko poruka.

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj. Čekaju te moji “tigrovi”, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga k****m za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš k*****e. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena – glase neke od poruka koje je Jovana dostavila “Blicu”.

Izvor: srbijadadnas.com