“NE SKAČEM SA K**CA NA K**AC!” Anđelo nikad BRUTALNIJE ISPROZIVAO bivšu ljubav – Zadrugari ZANEMELI


“.Ja sam neko ko ima i blam i sram i čast i dostojanstvo, znam kada pogrešim.”


U toku je anketa na kojoj zadrugari glasaju za cimere koji su loše volje i promenljivog raspoloženja. Nakon Dejana Dragojevića, reč je dobila Jovana Tomić Matora.

– Samo da bih ispoštovala zadatak, navešću smo imena. Minu, Mateju i Sandru – rekla je Matora.

– Što se tiče ovoga ko je neraspoložen, ja nikad nisam video Milicu da je raspoložena. Gruja, sam je priznao da je neraspoložen od kad je ušao u odnos sa Mimom. Na trećem mestu Viktorija, ona je nekako neraspoložena, nisam je video da se smeje, stalno je nešto. Irma mi ubija raspoloženje, ali neću da je navedem – rekao je Dino Dizdarević.

– Pozdrav za moju porodicu, ljude koji me vole. Ovde ima dosta nesrećnih ljudi, ali lažno pevaju, igraju, ko zna kakvi su u dubini duše. Mene ovde prati glas da sam neraspoložena, da mi nešto fali. Ja uvek kažem šta mi smeta. Krenuću od Anđela, on je poslednjih mesec i po dana neraspoložen zbog drugih. Kao što je sam rekao, ima blam i sramotu zbog drugih. Na drugom mestu je Milica, dosta je neraspoložena zbog Mensura, mislim da ju je baš pogodio raskid. Ja znam kako se ona oseća. Na trećem mestu… Pa, neka to bude MC Aleks, ali to je nešto sveže, i to sa razlogom. Gruja je isto, evo, njega ću staviti na treće mesto, a ne MC Aleks. Svestan je svega. Ja se sa Grujom neću svađati, jedini mi je prišao prekjuče kad mi je bilo loše. Svestan je šta je napravio – rekla je Aleksandra Nikolić.

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

-Složio bih se sa ovim izlaganjem od Aleks, za razliku od Aninog. Jesam neraspoložen prethodnih mesec dana, zbog situacija koje su se izdešavale. Ja sam neko ko ima i blam i sram i čast i dostojanstvo, znam kada pogrešim. Naravno da sam čovek koji će se pokajati zbog nekih stvari – ustao je Anđelo Ranković.

– Kako onda praviš greške iz godine u godinu? – pitala je Ana Jovanović.

Došlo je i do prepirke sa Markom Đedovićem, koji je pecnuo Anđela zbog slaganja sa Aleksandrinim izlaganjem.

Anđelo Ranković

Anđelo Ranković
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Imam, ne skačem s k*rca na k*rac kao neke osobe. Slažem se sa Aleksandrinim izlaganjem da sam mesec dana neraspoložen, jer sam napravio grešku. Nisam takav da pevam kad napravim grešku. I da, neke osobe imaju obraz, blam i sram, a neke nemaju. Vezano za ovo, naveo bih jedan par, gde smatram da bi bili drugačiji da nisu bili zajedno. Česte promene raspoloženja imaju, a to su Milica i Mensur. Da nisu bili u vezi, bili bi pozitivniji. Verujem Kariću da je Mensur raspoloženiji u drugačijem društvu. Navešću i Filipa, on je neko ko jeste duhovit, ali mu stalno nešto nije po voli, frizura itd. Jeste duhovit, ali često ima promene raspoloženja. Treća osoba je Irma – istakao je Ranković.

Izvor: srbijadanas.com