“NE ZANIMA ME!” Sanja Stanković neće ni da čuje za Matorino venčanje! Evo šta je poručila svima


Odbrusila svima!


Jovana Tomić Matora, bivša učesnica “Zadruge”, danas je na Svetom Stefanu u Crnoj Gori sklopila građanski brak s Anitom Stanojlović, koju je zavolela u šestoj sezoni rijalitija.

Kumovali su im Marko Đedović i Tamara Marić, a mnogi su jedva dočekali prvu reakciju Matorine bivše devojke, voditeljke Sanje Stanković.

Sanja je još danas, tokom dana, poručila putem Instagrama da se neće javljati novinarima ovim povodom, budući da ne želi ništa da komentariše.

Sada se oglasila jedan portal:

 

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović, Sanja Stanković

Foto: Srbija Danas

– Nismo zajedno tri godine. Svaka je otišla na svoju stranu i nema potrebe više niti nju za mene, niti mene za nju da pitaju. Ne oglašavam se, ne zanima me – poručila je Sanja za Pink.rs.

Podsetimo, Matora je i Sanju upoznala i zavolela u “Zadruzi”, u prvoj sezoni. Van rijalitija nastavile su zajednički život, a Sanjina porodica nije tada bila oduševljena njenim ljubavnim izborom. Emotivnu vezu, koja im je potrajala, obeležile su im brojne lepe stvari – slavlja, egzotična putovanja i mnogo toga, međutim do definitivnog kraja doveli su brojni izazovi, prepreke, problemi, ali i skandali, obračuni, prevare i laži, o kojima se pričalo u prethodnim sezonama “Zadruge”, pa tako i medijima.

Izvor: srbijadanas.com