NE ŽELI NI DA GA VIDI!? Anabela se VRATILA u Beograd, Luna je sa NJOM, a Marko “IZVISIO”, EVO GDE je!


Haos u najavi!


Ljubav i veze Marka Miljkovića i Lune Đogani još jednom je pred velikim ispitom. Naime, danima se spekuliše da Markov odnos sa Anabelom Atijas, Luninom majkom nije dobar.

Oni su to negirali, ali priče o tome su toliko učestale da je nemoguće da je tu sve savršeno. Nas je posebno zaintrigirala i Anabelina izjava, kada su je pitali za odnos sa Miljkoviem. Ona je odgovorila, “Volim svoje dete”, a ona ovime nije rekla da joj je Marko rado viđen zet, već da voli svoje dete i da će zbog toga prihvatiti njen izbor.

Marko je u više navrata i negirao da je odnos izemeđu njega i Anabele loš, a rekao je i da će se videti po povratku sa letovanja, kada se ona i Luna vrate.

Podsećamo da su oni najavili da putuju u subotu, a do tada je ostalo još dva dana. Ipak, danas na Luninom storiju smo videli da je sa sestrom Blanki otišla u prodavnicu kućnih ljubimaca gde planira da joj kupi ribicu, a tu je bila i Anabela.

Dakle, ona se vratila sa letovanja, a da se nije susrela sa Miljkovićem, a on je u to vreme bio u poslastičarnici i daleko od njih dve, sudeći po objavi na Instagramu.

Zadruga

Zadruga