“NE ŽELIM DA BUDEM DEO TOGA” Anja Mit besna, donela odluku nakon masakra na Vračaru – ovo više ne može da gleda!


Poslala jaku poruku!


Samo dan nakon tragičnog događaja u OŠ “Vladislav Ribnikar”, učenik jedne škole u Obrenovcu napravio je incident odmah nakon minuta ćutanja, a u gimnaziji “Ruđer Bošković” je jedna devojčica nožem napala druga i nastavnicu, a ovo sve više i više potresa širu javnost.

Tim povodom oglasila se glumica Anja Mit koja je odlučila da zbog svih dešavanja na društvenim mrežama ugasi svoj TikTok nalog.

anja-mit

– Nemoćna sam, nema. Obirsala sam svoj Tik Tok nalog jer ne mogu da gledam sadržaj koji deca postavljaju od likovanja masakra, do pretnji agresijom. Nemoćna sam da svojim sadržajem oplenim neku dušu koja je besna, crna.. Ne želim da budem deo te platforme – napisala je Anja Mit.

Podsetimo, učenik osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara Dragana Vlahovića. U krvavom piru koji je počeo juče nešto posle 8 sati ujutru, dečak je ranio i šestoro dece i nastavnicu istorije, na čiji je čas upao. Budući da nije napunio 14 godina, dečak ubica nije krivično odgovoran, a prema najavama, biće smešten na posebno odeljenje neuropsihijatrije.

Izvor: srbijadanas.com