“NE ŽELIM DA TE ZAVLAČIM!” Ša vuče TRAUME iz veze sa Tarom – postavio GRANICU i jasna pravila Moniki


Otvorio dušu!


Nenad Aleksć Ša je i ove nedelje vođa, a sada je doneo odluku da za omiljenu osobu odabere Moniku Jovanovsku. Njih dvoje će sedam dana boraviti u hotelu, daleko od očiju zadrugara. Monika se zabrinula da ju je reper odveo u hotel kako bi se inatio Tari Simov, te je odlučila da ga pita šta ga je navelo da donese tu odluku.

– Hoću da znam, iskreno, koji je razlog? – pitala je Monika.

– Misliš da se inatim? Ne. Ušla si zbog mene, poneo sam se loše. Draga si mi, imaš čistu energiju, ne presiraš me. Da li ti je dovoljno? Ne inatim se Tari preko tebe. Ne kažem da nemam emocije prema njoj, ali sam u šoku. Doživeo sam traume od nje, a samo što joj život nisam dao. Da se inatim, to bi bio znak da želim da budem u tom odnosu i dalje. Ne želim. Želim svako svojim putem i da se ne diramo. Bio bih najbolesniji da želim taj odnos. To je iluzija, to je laž, to ne postoji. Ne inatim se. Ne želim da me nazivaju ludakom. Ja nisam ludak, ja sam čudak. I te kako sam znao šta radim, borio sam se, mislio sam da ću da joj dam novi život. Znam šta radim. Mogao sam bilo koga da odaberem, ali mi treba ovako čista energija plus osećam potrebu da ti budem tu. Ti si ušla zbog mene, nije to na silu. Vraćaš me u život. Ja znam da vredim, vraćaš me u život, ja znam da sam vredeo, ali sam zaboravio ko sam. Ti me budiš, daješ mi do znanja da vredim. A da te zavlačim ne mogu. Ja nisam za ljubav. Ja sam za to da se družim sa nekim ko ima čistu energiju, ko nema krajnje namere – uzvratio je Ša.

Monika Jovanovska, Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Sad ja da ti kažem nešto. Ne želim da se osećaš kao da moraš nešto da uradiš za mene. Hoću da bude to jer želiš, ne jer moraš – istakla je Monika.

Monika je poručila reperu da je ugasila ljubavne emocije prema njemu i da želi da budu prijatelji. Ša joj je rekao da moraju da budu na distanci, dok ljudi ne shvate da su oni samo prijatelji.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com