NEĆE IME DA MU IZGOVORI: Nova provokacija Miljane Kulić upućena na račun pevača! (VIDEO)


Sreća odlučivala ko ide u prodavnicu!


Ponedeljak je dan kada ukućani najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope “Zadruga” odlaze u kupovinu, a za istu koriste budžet koji su dobili ranije danas. Novac ove nedelje nije raspodelio vođa, već Slobodan Radanović, jer je Miljana Kulić na svoju ruku odustala od ove dužnosti.

Autor: RTV Pink

Nakon porodičnog sastanka, u toku koga je Lepi Mića doveo Miljanu Kulić iz “Hotela Zadruga” gde je spavala, stiglo je pismo Velikog šefa koji je ukućane obavestio o toku današnje kupovine. S obzirom na to da se vratila da izvršava svoje dužnosti kao vođa, Miljana Kulić obavila je novi zadatak.

Autor: RTV Pink

Dragi zadrugari, uskoro će neki od vas dobiti priliku da idu u kupovinu. Ove nedelje će sreća odlučiti o tome ko će ići u prodavnicu. Vođa će  sada izvući pet paprića sa imenima zadrugara koji će ići u kupovinu – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Miljana Kulić izvuka je prvo ime Slobodana Radanovića, a isto nije želela da izgovori iz revolta, jer je sa ovim cimerom u velikoj svađi. Ime Bore Santane bilo je drugo koje se našlo na papiriću koji je izvukla Miljana, a zatim i imena NadeždeMikija Đeksona.