NECINA MAJKA POKRENULA TUŽBU PROTIV BORE! Progovorila o GEJ AFERI sa Danijelom: “Viđala sam ga…”


Bez dlake na jeziku!


Nakon novogodišnjeg pisma, u kom je iznela da njen sin laže kada je njegova s*ksualna orijentacija u pitanju, prvi put, oglasila se Milena, majka Nenada Lazića, poznatijeg kao Nece Tiktokera.

– Ne bih rekla da Neca govori istunu. Ja svog sina podržavam. To je sve Borivoje napravio. Kad budem videla da ima s*ks sa muškarcem preko TV-a ili mi dovede muškarca u kuću, podržaću. Neca je moj Nenad koji ima više pameti nego svi u kući. Njega je Bora naterao na sve, on zna neku Borinu tajnu, ali ne sme da kaže – započela je Necina majka.

Ona sumnja da Neca zna neku Borinu tajnu, koju Neće da iznese. A smatra i da se Neca sviđa Bori, jer, kako je čula, on je biseksualac.

– Da! Bora mnogo laže. Bora je gej, priča mu okolina i ja to mogu da potvrdim. Zašto ga je napao sinoć zbog Danijela i Miljane? Jednostavno tera inat dodala je Milena.

Ne sviđa joj se to što je Miljana zapretila Neci da ne prilazi Danijelu. Osvrnula se i na njihovu vezu.

– Miljana je po mom mišljenju psihijatrijski slučaj, bolesnik. Danijel nije imao kud, kad ga je Tomović napao, on je morao da se približi Miljani. A da li Neca zna da je on gej, ja to stvarno ne znam. Ja Nenada nisam videla sa muškarcem, a i da jesam, ne znam šta je to strašno – priča Milena.

Nenad Lazić, Milena Lazić

Foto: Srbija Danas

Necina majka kaže i da postoji mogućnost da je Neca našao Danijela na ”gej” aplikaciji.

– Moguće je, a da li je Necu neko video na gej aplikaciji? Moj sin živi u jednoj savremenoj porodici, kad izađe ja ću da znam ko je moj Nenad. Viđala sam ga samo u krugu devojaka i drugara. Ja sam Boru tužila! Molim da se otkači od njega – dodaje Milena.

A kada bi prihvatila Necinu s*ksualnu orijentaciju, ne bi joj se dopalo da Bora bude zet.

– Ma kakav Bora! Neca nije zaljubljen u Boru!

Ne bi joj se dopalo da zadrugari dobiju zadatak ”Svadba Bore i Nece”.

Nenad Lazić, Bora Santana

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mislim da je to glupo i da se produkcija igra! Boru mrze Necini fanovi. Baš me briga, ja znam ko je moj Nenad. Bora prvi ne bi pristao na to, a ni Nenad – priča Necina majka,

Za kraj je, na iznenađenje mnogih, otkrila koju zadrugarku bi želela za snajku.

– Što ne napravite svadbu Nenada i Milice? Volela bih da Milica Kemez stane pored Nece u inat Bori. A kod mene bi uživala, moji su u Nemačkoj. Uživala bi i to namerno – zaključila je Milena, Necina majka.

Izvor: srbijadanas.com