NEČUVENO! U Zadrugu ušao predstavnik produkcije i ZANEMEO od prizora koji ga je sačekao! Krađa!


Nije verovao šta vidi.


Iako je Proka svake nedelje imao primedbe na račun zadrugara koji ne obavljaju na vreme svoje obaveze i kućne poslove, ovog puta je ostao zatečen u kakvom je stanju zatekao kuću s obzirom na to da novogodišnji praznici ubrzo stižu.

Danas je Proka pohvalio pojedine učesnike “Zadruge” koji su poslušali vođu i na vreme završili svoje poslove, ali nije ostao imun na ostale ukućane koji svoju hranu kriju pored svog kreveta.

SRAM VAS BILO: PROKA POSETIO ZADRUGARE, a ono što je zatekao u kući OSTAVILO GA JE U ČUDU! (VIDEO)

Kada je Proka otišao u sobu, ostao je zgrožen videvši dzak krompira pored nečijeg kreveta.

– Kako vas, bre, nije sramota?! Šta će vam dzak krompira pored kreveta? Aman ljudi, imate li vi špajz i kuhinju? Vi ovde spavate!!! – pitao je Proka ljutito.

Ukućani koji su čuli Proku rekli su da je to Matorin krevet i da je to uradila zato što se u kući krade i da je verovatno želela da krompir sačuva samo za sebe.

Zbog ovakvih postupaka koji ne zaslužuju opravdanje, Proka je naredio Banetu da odmah pozove sve zadrugare na sastanak kako bi što pre razrešili situaciju koja ni u najgorem slučaju ne sme da se ponovi.

Nakon što je Bane završio izlaganje o tome šta je Proka rekao i na čemu im je zamerio, ukućani su se dobrovoljno javili i dogovorili ko će šta obaviti. Ukoliko želite da pogledate ko je od zadrugara odlučio da se pridruži ovoj akciji pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.