“Neka ti je Bog u pomoći” Anita saznala sa kim je Matora ZAVRŠILA U HOTELU – Kolo sreće se okreće


Njena bivša supruga i novi vođa. Biće to uzbudljivo…


U toku podele budžeta ovonedeljni vođa Lejdi Di imala je potrebu da se obrati Jovani Tomić Matoroj, sa kojom je bila u aferi, nakon raskida sa Anitom Stanojlović. Mnogi takmičari Elite su prognozirali da će Lejdi pasti na Matorin šarm, ali ona ističe da se među njima uvek tinjale samo prijateljske emocije.

– Izdvajam te od drugih, iako su neki pokušavali da mi nameste gej aferu, ja sam ostala uz tebe, prema meni si uvek bila okej, gotivim te jako, mnogo si mi draga. Neću da komentarišem ono što ti se desilo. Prema tebi sam uvek bila iskrena, veliki budžet za Matoru – rekla je Lejdi Di.

Jovana Tomić Matora

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Bog nek ti je u pomoći da me trpiš još – rekla je Matora.

Međutim, Lejdi je izazvala burne reakcije ukućana, kada je odlučila Matoru da povede u hotel i sa njom provede narednih sedam dana. Matora je, čini se, očekivala ovo, pa se nije previše iznenadila kada je Lejdi izgovorila njeno ime, a mnogi su zaključili da je upravo ovo prelomni trenutak u njihovom odnosu i da će napokon obe priznati emocije.

Tomićeva nije skidala osmeh sa lica, dok su ukućani šaputali i nagađali šta bi se moglo dogoditi u hotelu:

– Omiljena osoba mi je Matora. Povezivali su me sa njom, ali ona i ja znamo da smo drugarice – kazala je Lejdi.

Nju je povela u hotel, dok je u izolaciju poslala Žanu Đorđević i Samira Ramovića, što je mnoge ukućane, ali i gledaoce, ostavilo u šoku.

Svi su pratili reakciju Anite Stanojlović, jer je sada ne njene oči, bivša devojka otišla u hotel sa drugom. Ipak, sudeći prema njenom izrazu lica, reklo bi se da je ni najmanje nije dotaklo.

Anita Stanojlović

Izvor: srbijadanas.com