NEKAD SE LJUBILE, A SAD… NIŠTA! AU! Luni FALI Matora, ona je OTKAČILA: Ne dajem DRUGU ŠANSU! (VIDEO)


Pukla tikva!


U toku današnjeg dana ovonedeljni vođa, Jovana Tomić Matora je imala zadatak da podeli budžet zadrugarima. Luna Đogani je dobila najmanji budžet, što je očekivala kako je sama rekla, a zatim je počela da priča o lošem odnosu koji ima sa Jovanom Tomić već duže vreme.

– Očekivala sam najmanji budžet. Ja sam rekla da ću da kupujem sama i da želim da se odvojim od Adama. Ove nedelje je Jovana novi vođa i desilo se to da sam dobila najmani. Adam se više potresao od mene oko svega toga. Ja sam očekivala tako nešto. Jovana nema lepo mišljenje o meni. Neće da pređe preko nekih stvari. Ja sam neke stvari i zaboravim, ali dobro. – pričala je Luna.

Luna Đogani

– Od prvog dana Jovana je jasno rekal svoj stav i znala sam da ga neće menjati. Meni je stalno u glavi da imam tu neku zabranu da joj prilazim, ali nekada imam potrebu da joj priđem i zaboravim na to. Ja nju volim, volim njenu energiju i krivo mi je što joj je Sanja zamerila to za mene. Meni je krivo zbog toga. – rekla je Luna.

Adam Đogani

Podsetimo se, u prvoj sezoni “Zadruge” Jovana je otkrila da su se ona i Luna poljubile što je Anabela negirala te je i došlo do sukoba u toku finalne večeri između nje i Matore.

ČUO SAM DUET SA STOJOM PRE SVIH! Sloba OTKRIO ZA SD: Kija je POPULARNIJA od mene – Evo ŠTA kaže za PESMU!

– Baš zbog iskustva, znam kakva je Luna, znam šta od nje mogu da dobijem, a uvek je to bila nula, u svakom smislu. Eto, da znate, ne želim da pružim drugu šansu. Mogla je makar da me okrene nekad ali čak nije ni to. Makar da objasni neke stvari. – rekla je Matora odmah nakon Lune.