NEMA DALJE: TV Pink prenosi Miljanin POROĐAJ!!! Evo šta ćete sve moći da vidite!


Ovako nečeg do sada nije bilo…


Trudna Miljana Kulić nastaviće da “živi u rijalitiju” i po završetku Zadruge jer će je, kako prenosi Informer, kamere TV Pink pratiti u stopu čak i na porođaju, ali i posle tog čina.

Prema navodima dnevnog lista, Nišlijka je potpisala ugovor i obavezala se da će dozvoliti da je snimaju u porodilištu, ali i dok bude gajila dete.

– Televizija Pink će joj isplatiti pozamašnu svotu novca da prati njen život u stopu. Ona će posle Zadruge nastaviti da živi sa roditeljima i sestrama u Nišu. Pred kamerama će uređivati sobu za bebu, kupovati krevetac, kolica, stvari za dete. Snimaće je dok bude išla kod lekara na preglede, ultrazvuk i konsultacije. Dogovor je da kamera bude i na porođaju – navodi izvor blizak listu.

Ivan Marinković, Miljana Kulić

On dodaje da će posebno biti zanimljiv Miljanin odnos sa ocem njenog deteta Ivanom Marinkovićem. Bivši muž Goce Tržan je više puta izjavio da ne bi voleo da Miljana abortira.

– Pred kamerama će se odvijati prava drama, jer se još ne zna hoće li Ivan priznati bebu. Producenti pokušavaju da sklope ugovor i sa njim, da bi gledaoci pratili kako reaguje na dete i kako se odnosi prema Miljani. Očekuju da će on tražiti DNK analizu, da će pokušati da izbegne obaveze, a to će gledaocima sigurno biti izuzetno zanimljivo.

MIljana Kulić