“NEMA MENI POVRATKA U PAROVE!” Gasttozz gleda “Upoznajte Parove”, pa se obratio Naidi preko ekrana


Razočaran je do srži!


Nenad Marinković Gastoz sinoć je napustio rijaliti “Parove” sa još nekoliko učesnika, a u vili su ostale njegova devojka Naida Gadžo i njegova sestra. On se nalazi kod Nikole Lakića i Coke u stanu i čekaju se pregovori sa Hepi televizijom, koji bi trebalo da se održe sutra, kako Marinković navodi. On je držao lajv na Instagramu i komentarisao učesnike koji su ostali u vili, gledajući emisiju “Upoznajte parove”, pa se obratio i svojoj devojci Naidi preko TV ekrana.

Nenad Marinković Gastoz

Nenad Marinković Gastoz
Foto: Instagram Printscreen/gasttozz.official

– Nema meni povratka u Parove! Koliko vidim, ništa od toga! Vidim ovi ljudi sede za stolom, ne znam šta rade, rekli smo im da nas sačekaju da se vratimo iz policije, ali oni su se vratili. Evo sada Naida čeka, misli da ja ulazim i sad  će verovatno da zaplače. Ništa, Naki, volim te i volim sve ostale, iako su ostali dole – rekao je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz

Nenad Marinković Gastoz
Foto: Instagram Printscreen/gasttozz.official

Podsetimo, učesnici ovog rijalitija već par dana nisu zadovoljni zbog novih pravila koja su uspostavljena u istom, pa su se udružili i odlučili da bojkotuju isti, iako nemaju prava na to, zbog ugovora koji su potpisali.

Izvor: srbijadanas.com