“NEMAM PARE I NESREĆNA SAM VAN ZADRUGE” Tara Simov poslala poruku u Belu kuću, traži od njih samo jedno


Evo šta ju je razbesnelo.


Intrigantna zadrugarka Martina Petrović vratila se u žižu interesovanja javnosti nakon povratka u nikad turbulentniju sezonu ”Zadruge”.

Njen povratak posebno je interesantan zbog muvanja sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, bivšim dečkom njene doskorašnje drugarice, diskvalifikovane Tare Simov.

Međutim, nakon svega Tara i Martina nisu u dobrim odnosima, a Petrovićeva je danas planula jer ju je reper upoređivao sa Simovom, nazivavši je ”Tara 2”.

– Smatarm da ne treba bilo ko da me poredi sa Tarom, jer ona i ja smo dan i noć. Ša i ja smo završili komuinikaciju, tako je najbolje! Potvrđivanje da sam ja Tara 2, mene je to ponizilo, samo sam se povukla – istakla je Martina danas tokom sastanka za crnim stolom.

Nakon skandala za crnim stolom, na svom Instagramu odmah se oglasila i Tara Simov, koja nimalo nije štedela bivšu cimerku.

– Poniženje ti je da ti neko kaže da si Tara 2? A nije ti poniženje da istoj toj Tari budeš drugarica, čuvaš joj psa, a onda pokušaš da joj smuvaš bivšeg služeći se baš njenim rečima, ponašanjem, dodirima itd.? E okej onda – napisala je Tara, pa dodala:

E da, i ako možeš da mi vratiš odelo koje si mi ukrala, iznela iz Zadruge, slikala se u istom (ne znam kako si stala rođena, imaš 200 kila, al ajde) I onda kad si se vratila, lagala me da ne znaš gde je i da ga nisi videla – napisala je Tara.

Izvor: srbijadanas.com