“NEMAŠ TI K*RCA ZA MENE!” Žestoka svađa tokom nominacija – Ša i Irma ZARATILI zbog Tare (VIDEO)


Haos!


U toku nominacija, kada je red došao na zadrugarku Irmu Serjanić da nominuje između Nenada Aleksića Ša i Monike Jovanovske, došlo je do svađe između repera i Irme.

– Monika je neko koga sam ja dočekala oberučke, pitala sam je par pitanja… Monika je neko ko je Mateju pratio u svim situacijama, pa je posle par godina zapratila Ša… To govori da je to neki dugogodišnji animozitet prema Tari. Takođe, to govori da je jako proračunata i da zna šta radi. Primetila sam da je posle svega otišla kod Miće u Pab i jasno mi je šta radi… Ali nije škrta, odgovorna je za neke stvari, ima i neke okej osobine… Mislim da se malo prepala od pritiska, ali ima Miću i sve one koji padaju na tu nevinu facu… Ko god da ode kod Miće, meni promeni sliku o sebi… Ša poznajem dugo godina, one je jako opičen dečko. Što se tiče njega i Tare, mislim da nikada ne bi došlo do njih da se njegov brak nije ohladio. Takođe, mislim da ga je uhvatila kriza srednjih godina i mislim da je na neki način i mazohista. Jako mi je ružno što je vređaš, mene to izluđuje – govorila je Irma.

Irma Serjanić, Nenad Aleksić Ša

Irma Serjanić, Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Du*aj ga – nasmejao se Ša.

– Neću ja da du*am, nemaš ti ku*ca za mene, iskreno. Kad god ti kažem nešto negativno ti se odmah brecaš i psuješ. U jednom trenutku sam vas i podržala jer jedno drugom dajete ono što vam nedostaje. Sa druge strane, glupo mi je to što joj se*eš stalno za neke postupke – nastavila je.

– Ne ide da jedno mlado žensko nateže flašu po klubovima, jer muškarcima kažu ‘debil’ a ženi to ne priliči – dobacio je reper.

– Ti si rekao da je voliš takvu kakva jeste, šta je problem? – dodala je Irma.

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Imaš i ti lepe osobine, nisi škrt. Njegova uloga žrtve meni nikako ne ide i ne mogu da je podnesem – nastavila je.

– Ti si retardirana, o čemu pričaš? Ovo je jedini debil ovde, ja ne mogu da ne prokomentarišem – viknuo je Nenad.

– Razmišljala sam koga da pošaljem u izolaciju, njega dugo znam… Sačuvaću nju – dodala je Sejranićeva.

Detaljnije u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com