NEVIĐEN HAOS! Lome stvari u Zadruzi! Uništili sve što im je došlo pod ruku! Kraj ZAUVEK! (VIDEO)


Puklo je.


Nakon što je Mateji Matijeviću uputila niz psovki, Tara Simov je sinoć u “Zadruzi” odlučila da uništi sliku koju je napravila tokom srećnih dana sa ovim zadrugarom. Kada je video šta se dešava, Mateja je ustao iz kreveta i uništio poklone koje je dobila od podrške.

Taru je to dodatno razbesnelo, pa je izbila žestoka svađa između njih dvoje u spavaćoj sobi i garderoberu. Zatim su sa raspravom nastavili i u dnevnoj sobi. Tamo je Mateja bio toliko besan da je počeo da lomi sve pred sobom, pa čak i sliku Lune Đogani.

– To je od podrške i to ne možeš da diraš! To su ljudi koji mene podržavaju, a ne tebe! Dođi, dođi kod ološa! Seljačino seljačka. J*bem ja tebi u usta i mamu i tatu! Seljačino seljačka! – rekla je Tara.

– Nabijem te na k*rac! – odgovorio joj je Mateja.

– Stani, stani… Tara, stani! – povikala je Ana Korać.

– Mama ti je dno dna! – odgovorila mu je Tara.

– Pi*ka ti materina! Mamu da mi diraš! J*bem li te u usta, smrdljiva – besan je bio Mateja i lomio sve pred sobom, dok su ostali ukućani poskakali kako bi ga smirili.

Tara je nakon ove situacije razgovarala sa Janjušem, a onda i sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Tokom razgovora sa njim, Tara je plakala, dok je nekoliko kreveta dalje spavao Mateja.