NEVIĐENA OLUJA USRED KONCERTA! Stampedo na koncertu Slobe Radanovića, pevač uradio NEVEROVATNU STVAR


Tako to radi profesionalac!


Supruga folk pevača Slobe Radanović, Jelena Radanović, ponovo je spakovala kofere i napustila Srbiju.

Čini se da Jelena ne može bez bez svog dragog, pa se tako opet zaputila na primorje, budući da Sloba tamo radi punom parom, a poslednjim nastupom izazvao je lavinu reakcija.

Sloba Radanović, Jelena Radanović

Sloba Radanović, Jelena Radanović
Foto: Srbija Danas

Na snimcima koje je pevač podelio, može se videti pevač koji kisne sa svojom publikom.

– Stvarno ste legende. Ovo je ljubav, ovo je emocija. Po onakvom pljusku da ostanete do kraja, da zajedno kisnemo i pevamo. Jedan od najlepših nastupa do sada. Velika ljubav i za ljude koji su imali rezervisana mesta sa strane, gde je pokriveno, a kod kojih se pola kluba nabilo za stolove i sklonilo od kiše, a bukvalno niko nije nijedan problem napravio, nego smo se svi zajedno lepo proveli. I onda kako da ne sidjem medju vas, pa i da pokisnemo zajedno. Volim vas – napisao je oduševljeno pevač, uz mnoštvo emotikona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

– “Ja gledam peti put, oseća se sve i preko videa, najjače do sad”, “Ljubav daješ, ljubav dobijaš”, “To je poštovanje i ljubav između umetnika i publike. A ne lupanje mokrom čarapom i patikom po glavi. Lave najjaci si – glasili su samo neki od komentara.

Reperi Desingerica i Pljugica sve su popularniji među mlađom publikom, ali njihovi nastupi u javnosti izazivaju burne reakcije. Poslednji u nizu njihov nastup u Crnoj Gori izazvao je lavinu na društvenim mrežama.

Na snimku koji kruži na TikToku, Desingerica na nastupu udara devojku patikom u glavu, dok mu ona to dozvoljava i peva na mikrofon. Na snimku koji kruži na TikToku, Desingerica na nastupu udara devojku patikom u glavu, dok mu ona to dozvoljava i peva na mikrofon. Sve je počelo time što je Desingerica na svom Intsagramu objavio fotografiju njega i Pljugice, dok u naručju drže Slobu Radanovića koji izgleda kao beba, a svi su zajedno kao “srećna porodica”.

Izvor: srbijadanas.com