NEVIĐENA TUČA, SVA U MODRICAMA! Udarac dobila i VODITELJKA, umešan JANJUŠ: “Dokazi POSTOJE!” Izneseno


Priča koja i dalje drma javnost.


Zadrugar Marko Janjušević Janjuš juče je diskvalifikovan iz “Zadruge”, a to nije prvi put da on pravi probleme u rijalitiju i van njega.

Njegova bivša devojka Maja Marinković jednom ga je optužila, dok su bili u vezi, da ju je Marko pretukao. Ona je objavila i niz fotografija gde se vide modrice po telu, ističući da je Janjušević kriv.

Janjuš se i javno branio da nije zadužen za njene povrede.

– Da li ja ličim na nasilnika? Ja jesam 135 kila veći, ali takve stvari i to sa masnimacama, zaista nije istina. Ružno mi je da pričam o tome, samo želim da kažem da ja to nisam uradio – rekao je Janjušević tada u emisiji, a u odbranu mu je stala i voditeljka Dušica Jakovljević.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Instagram Printscreen/mali_janjus

– Pošto Janjuš ne želi da priča o tome, moram da kažem da se pojavila informacija da Janjuš nije naneo Maji modrice, već su modrice od operacije – rekla je voditeljka “Zadruge”. Nakon toga, Maja se oglasila na Instagramu i napala Dušicu.

– Nisam znala da modrice od operacije nosa izlaze po telu! Svašta, ne verujte u sve što čujete, dokazi za sve postoje – istakla je Marinkovićeva tada.

Izvor: srbijadanas.com