NI BOG IM NE MOŽE POMOĆI: Kija zbog Slobe neće da se pokrene – ostavila sve u RASULU!


Neverica!


Mentor Proka danas je obišao zadrugare i tom prilikom im dao smernice za što bolju organizaciju u kući. Kada je ušao na velika vrata “Zadruge”, Proka je ovonedeljnog vođu Baneta Čolaka zatekao u krevetu.

– Kakva je situacija u kući? Šta je sa životinjama? Ima ovde još da se čisti. Evo ti tu pikavaca. Šta će limenke ovde? Ko je ovo razvalio? Sve da se vrati gde treba, znači kao kada ste ušli prvi dan! Sve da se počisti. Ajde, bre, sramotra! Na šta ovo liči, bre?! Vama ni Bog ne može više da pomogne – govorio je Proka Banetu.

Zadruga

– Ja sam u depresiji, muž mi je bolestan – ironična je bila Kija kada ju je Proka pitao zašto ne vodi računa o kući.

Dok je Jelena Golubović pozdravljala Proku, Bane Čolak se mentoru požalio kako niko od ukućana neće da ga sluša, a zatim se ubacila Saška Karan. Pevačica je izjavila da nije zadovoljna ovonedeljnim vođom.

– Nemamo nikakvog vođu! Nije znao ništa da organizuje! Ode tamo da spava – rekla je Saška.

– Ovo je sačuvaj Bože! Ovo nema smisla na šta vam liči kuća – govorio je Proka Čolaku.

Zadruga

Nakon što je mentor Proka otišao, Bane je sazvao hitan sastanak, u toku koga je preneo stanarima kritike i dao zaduženja. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

– Bora i Nikola sređuju štalu, da ja ne bih spavao noćas tamo. Marko Miljković i Filip čiste mesto gde se peklo prase. Nena i Milan peru sudove. Milica čisti sobu. Divna i Đekson piliće. Andrijana sređuje ostavu. Sanja dnevnu sobtu. Anđelo i Teodora sto. Dragica i Tasa da čiste ostatak kuće. Radionicu Luna i Vojke. Spoljni WC Zorana će da sredi sa Miljanom – dao je zadatke svojim cimerima Bane Čolak, nakon čega se ponovo posvađao sa Saškom Karan.