NI USANA NI JAGODICA: Procurile fotke Aneli Ahmić iz mlađih dana – ni majka je ne bi prepoznala (FOTO)


Da li biste je prepoznali?


Aneli Ahmić, aktuelna učesnica Elite, ne prestaje da intrigira javnost svojom ljubavnom pričom sa Asminom Durdžićem koga je optužila da ju je ostavio i uplovio u vezu sa Stanijom Dobrojević.

Otkako je dospela u žižu medeijskog interesovanja, neprestano puni novinske stupce. Evidentno je lepa, a sada su socijalnim rmežama počele da kruže fotografije na kojima se vidi kako je izgledala pre estetskih korekcija.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Anelin bivši partner svim silama pokušava da dokaže da nikada nisu bili u braku i da je nije prevario sa Stanijom, dok ona uporno tvrdi da je bila udata za njega, a sinoć je u Eliti palo epsko suočavanje Aneli i Stanije.

Aneli važi za jednu od najatraktivnijih devojaka u Eliti, a često je na meti osuda zbog svega što je uradila na svom licu kada su estetske korekcije u pitanju.

Sada imate priliku da pogledate kako je nekada izgledala, pa prosudite i sami da li je i šta radila na svom licu. Zli jezici bi rekli kako je ni majka ne bi prepoznala, ali mi bismo rekli da je i tada bila lepa.

Izvor: srbijadanas.com