“NIJE SMELA DA PRILAZI LJUDIMA!” Oglasio se ZADRUGAR i otkrio detalje iz BRAKA Zorana i ubijene Jelene!


– Verujem u pravdu i državu.


U današnjem izdanju emisije “Premijera” gostovao je Lepi Mića, koji je komentarisao trenutno najaktueniju temu u regionu, ubistvo Jelene Marjanović i presudu njenom suprugu Zoranu Marjanoviću.

Zoran je osuđen na maksimalnih 40 godina izdržavanja zatvorske kazne zbog ubistva supruge, a Lepi Mića, koji ih je oboje poznavao, odlučio je da progovori o ovoj stravičnoj temi pred kamerama.

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Tv Pink Printscreen

– Slušam razne priče ljudi koji nemaju informacije. Jelena je dugo pevala sa mnom. Ona je isključivo nastupala kad i ja. Ne znam koje kolege su nastupale sa njom – rekao je Mića.

– Da li je ljubomora prema Jeleni bila vidna sa njegove strane?

– Ja sam sa Zoranom isključivo poslovno sarađivao. On je uvek bio kamen, odsutan u svom svetu. Ja samo mogu da kažem da je on na svakom nastupu bio prisutan – rekao je Mića.

– Ja sam mu govorio, sačekaj da završi nastup, idi kući odmori. On je želeo da provodi vreme gledajući je. Nije imala slobodu, razmišljao sam da li da je zovem uopšte, jer nije bila potpuno opuštena. Nije smela da prilazi ljudima. Ona mi se nikada nije sama požalila, uvek su bili zajedno, delovali su skladno. Mislim da je ljubomora postojala u emotivnom i poslovnom smislu. Ne znam ni sam kako to da definišem – kazao je Mića.

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Prošlo je tačno petnaest meseci od perioda kako je pušten iz pritvora i ušao u studio. Bili ste u kontaktu tada, kako se sve izgledalo?

– Ja sam tada bio inicijator da da se vrati u studio i nastavi sa svojim poslom, rekao sam mu da ima šansu da izađe u javnost i pokaže kakav je zapravo – rekao je Mića.

Da li ste se kontaktirali nekog od članova porodice?

– Nisam bio u kontaktu ni sa jednim članom njegove porodice, mislim da nije vreme za to. I u Meksiku znaju šta se dešava u ovoj situaciji. Najteže je njihovom detetu, većinski deo porodice nije živ, upitno je njeno odrastanje. Ja verujem u pravdu i državu- prokomentarisao je Mića.

Zoran Marjanović

Izvor: srbijadanas.com