NIKAD SEKS, SLOBA MI JE DRUG! Ovo su kontradiktorne izjave Lune i Slobe u “Zadruzi”! (VIDEO)


A na kraju…


Sloba Radanović i Luna Đogani svakako su obeležili 2017. godinu. Njihovo učešće u rijalitiju “Zadruga” izazvalo je neverovatnu pažnu javnosti, a to i nije tako čudno – Sloba je oženjen Kristinom Kijom Kockar, a uprkos tome, uporna Luna mu je već na startu rijalitija postala ljubavnica.

Od tada smo imali priliku da gledamo špansku seriju u rijalitiju, pa još u srpskoj verziji. Luna i Sloba su se pred našim očima svađali, mirili, urlali, plakali, pa na kraju i ljubav vodili. U međuvremenu, u “Zadrugu” je, kao što je poznato, ušla i supruga Kija, i serija je dobila pun zamah, na radost gledalaca i Pink televizije, kojoj je gledanost probila plafon.

Sloba Radanović, Luna Đogani

Pitanje je koliko je sve to namešteno, da li su se oni dogovorili još pre ulaska, da li i Slobina supruga učestvuje u “zaveri”, ili Lunina majka, Anabela Atijas, ali sve je to deo šoua. Mi ćemo vas podsetiti šta su Luna i Sloba pričali pre i posle ulaska u “Zadrugu”. Izjave su, blago rečeno, kontradiktorne, da ne kažemo lažne.

Možda bi trebalo da se bave politikom po završetku rijalitija?

Luna: Sloba je moj drug iz privatnog života, Sloba i ja se poznajemo, ja sam njegovoj ženi obećala da ću s njim da dubem dobra i da ću da ga čuvam!

Sloba: Što se mene tiče, ljubav u “Zadruzi” ne, ne planiram, jer sam srećno oženjen.

Luna: Pokazaću svima da se danas cene normalne i kulturne devojke. Pitanje: Da li će biti seksa? Ne, daleko bilo, pa majka mi gleda i otac! Ako se i desi ljubav (u “Zadruzi”), biće samo držanje za rukice!

Ovo su tri ključne izjave i rekli bismo, vrlo izričite. Ipak, sve što su Luna i Sloba uradili posle toga bilo je suprotno. Ipak, da nisu započeli vezu pred kamerama, sigurno ne bi bili u centru pažnje. A možda se ljubav zaista i desila, da ne grešimo dušu. U svakom slučaju, biće tu još dosta dramatičnih scena, tek su počeli.

U svakom slučaju, srećna i njima, a pre svega nama 2018. godina. Da bude zdravlja i para, a Luna i Sloba će se sigurno snaći.