NIKAD ŽEŠĆA SVAĐA RIALDE I KEMEZOVE! Milica spomenula BOLNU TEMU Karahasanovićevoj, ona joj ŽESTOKO UZVRATILA! OVOM se nije nadala!


Drama bez prestanka!


U toku emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je postavljeno Bori Santani:

– Govoriš Maji da joj Mina treba j*bati mater zbog Mesura, a ti si ćutao Filipu Đukiću i Vladimiru Tomoviću, vidiš li u kom si kanalu?

Bora Santana

Bora Santana
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni nije jasno, znači ovde je svako svakom trebao da j mater. Pitanje nije na mestu, ali ja nisam u kanalu.

– Kakve veze to ima ja sam bila sa Filipom pre Bore – rekla je Milica.

Milica Kemez

Milica Kemez
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li ti nedostaju rani radovi iz Zadruge 3 i Bujanovca? Da li te činjenica da nećeš biti kao Jelena Pešić? – glasilo je pitanje za Milicu:

– Mene to ne boli, Mene to ne zanima., Ja ne dam da me iko vređa, nikame ne radim ništa loše. Ja mogu sve da izdržim. Nisam nikoga ovde uvredila. Ja sam se ponašala normalno, a onda moram da kažem da me ne doriče šta ko priča, a Rialda bolje da ćuti da ne pokrenemo temu abortusa – rekla je Milica.

– Ako ćemo da pričamo o tome, moram da kažem da će se sve videti. Pozdrav za Mariju Bulat čije stvari si ukrala. Mene je Milica prva uvredila, njen IQ je na nivou sobne temperature. Ona glumi žrtvu, a veoma je podla i promišljena. Oni meni svašta pričaju a Milica je jako pokvarena i podla – rekla je Rialda.

– Nemojte vi mene da kometarišete, podgorovo osobe kao Jelena Prešić. Neke dame se nisu treznile prošle godine – rekla je Milica

Rialda Karahasanović

Rialda Karahasanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com